Lite gladare

Upptäckte även igår att min plattång var spårlöst försvunnen. Idag återförenades vi alla tillsammans igen. Jag, skorna och plattisen :) Det var en befrielse. Blev så glad så var tvungen att köpa ett par nya skor bara för att fira.
Sen åkte vi hem till N och jag tog en tupplur i soffan innan jag drog vidare till ljuspartyt.
Blev lite nytt införskaffat.

Hopp. Snart dags att gå och bädda ner sig. Helt själv dessutom :(


"Jag blir fan förbannad"

Söndag igen och det är inte alls kul!

Ifredags blev det iaf örebruu. Mys med god mat och littö rödtjut. Inga fel.
På lördagen var jag shoppingsugen så drog in till Marieberg en sväng. Det var folk överallt, gick knappt att andas. Dumt av mig att åka dit när det är lönehelg men tänkte ju inte på det förens jag var där mitt i smeten.. Så jag åkte hem med endast ett linne i påsen.

På kvällen blev det ferre hos Frida sen statt. Som lika gärna hade kvittat för det sög om en sägör.
Lyckades supa bort mina ombytesskor också. Det var ännu mer sugit. Jag fick nog och trippade hem och däcka i sängen.

Nu vill jag ha flöt så man blir människa igen. Kinamat ska beställas.


Hasta la vista

Min 21 årsdag blev bra. Även om den kanske kunde ha slutat bättre men men. 

Åkte hem efter jobbet igår och plockade lite. Sen kom mami som började med maten. Efter en stund damp Niklas och Tias in en sväng och sa hej. Dom fick mat och jag fick paket :) Talande kort är alltid roligt he he.
Sen kom ett oväntat blombud med 20 st rosor från en "beundrare". Tänk vad glad man kan bli av lite blommor :P

Runt sju började folket rulla in. Trevligt. Och nu känner jag mig något rikare :) Tack alla!
 
Ikväll är det ju lill-lördag. Vad händer då kan man tro?


Svettigt.

Måndag. Ny vecka.

Åkte och plockade upp N efter jobbet så åkte vi iväg och sola. Sen vare bara att åka hem och ta tag i städningen..igen.
N agerade navigator. Flyttade soffor och bord för att sen påpeka vart jag missat att dummsuga. Annars fick jag inte så mkt mer hjälp :P

Imorron kommer en drös med folk hit och ska äta mat å grejer. För då blir Madelene 21 år. Nu går det bara utför.

Äh. Ikväll har vi spenderat tiden framför tvn iaf. Hockey å grejer. Nu är jag öm i ena armen också. 

Tror att sängen ropar lite grann. 
    


Sleten?

Veckorna går verkligen i räser fart! Och tiden bara flyger iväg känns det som. Skönt det iof men helgerna tar ju slut på en sekund typ :(

Aja. I fredags blev det örebro. Gick ut och åt lite maat sen hem och greja. Jag var rätt trött och däckade i sängen fullt påklädd. Skönt å sova :)

Runt lunch på lördagen så åkte jag nog runt halva Örebro för att hämta några jäkla krukor mami köpt. Det visade sig sen att dom redan var i Kga. Så efter allt letande fick det bli en sväng till Marieberg och lite klädshopping. Alltid uppskattat.
Åkte sen hem till Kga och besökte solariet. Efter det var det bara å göra sig iordning för kvällen. Inflyttningsfest hos Peter med rockaband och grejer. Trevligt. Men statt kunde ju lika gäna kvittat. Det som var så kul förra helgen :P Vad hände hehe. 
Fick bli mat på äckel-max i stället. Varför kan jag ätat när jag är berusad men aldrig när jag är nykter? Man kanske inte är lika kräsen ha ha.

Nej, nu ska jag ta ett städryck. Sen åka ut till mami och få lite mat i magen.
Härligt väder är det också!



En uppdatering

Kan ju dra helgen i korta drag...

I lördags så blev det mat på indiska (skräll) sen gick jag upp till mig och tog en pn. Efter det fixade jag till mig, åkte och hämtade grabbarna sen drog vi upp till Steve och Emelie på lite fest.
Lite senare åkte vi ner till stan. Gick in på Harrys en sväng sen vidare in på Statt. Och det var faktiskt helt okej. Tills jag skulle gå hem och kände den fruktansvärda smärtan i fötterna! Jag kan säga er att 50 meter kan faktiskt kännas som 100mil. Trodde aldrig att jag skulle komma hem.

På söndagen blev det inte mycket gjort. Låg i soffan mer död än levande till sent på eftermiddan. Lyckades tillslut sammla kraft till att duscha och fräscha till mig. Blev tv och bubbelvin med Kristoffer på kvällen. Möjsigt.

Nu ska jag försöka ta mig till solariet och få lite färg och kanske en rynka i förtid.

Hedda

Helg!

Igår vare äntligen fredag! Som jag har längtat.

Aja efter jobbet tog jag och Meta oss en sväng till solariet. Sen en stund senare höll jag på att hamna i Arvika men kom på att det är en jäkla bit dit, så jag nästan hoppa ur bilen i farten :)
Jag blev alltså kvar i Karlskoga he he.

På kvällen stog vi i valet och kvalet till om vi skulle festa till eller om det skulle bli tv med chips. Det blev inget av dom.. Jag och Nicke fick ett ryck och drog en bio istället. "Män hatar kvinnor". En scen var så stark att jag nästan ville lämna bio-salongen. Och Niklas somna inte så lite bra måste han ha tyckt att den va iaf :)

Nu är det lördag och då kanske jag ska försöka mig på en vistelse på statt.
Men nu ska jag ta en dusch sen blire väl nåt käk.

Tjo å tjim