Putte proppmätt

Efter jobbet gick jag och mami ut och åt. Fick bli Harrys. Tryckte i mig en medium stekt biff och potatis- och jordärtskocka gratäng med rödvinssås och havtornsgelé. Det satt fint i magen. Avslutade med några glasskulor.

Nu sitter jag "ute" i skogen och ska lägga mig framför tvn. Är ju "Rent hus" nu :)



Sommarplågan 2009

Promoe - Svennebanan



Tokigt!

Igår vaknade jag upp i Örebruu. Åkte iväg och köpte frukost åt oss sen tog jag bilen hem till Kga runt kl 5.
Fixa till mig lite och gick sen till Ems. Det där vinet va det iaf tryck i he he. Sen blev det ett besök på Statt. Upptäckte efter ett tag att jag hade tröja ut-och-in ha ha :P Så nu ska jag klippa bort alla lappar som sitter på insidan av kläderna så kan jag gå med tröjan ut-och-in så mycket jag vill utan att någon märker nåt :) Ett annat alternativ är att man dricker lite mindre vin så har man lite mer koll på läget he he.

Vaknade förut av att jag drömde om bubbelvatten. Jag va så törstig! Och självklart så är patronen i soda streamen slut, så det fick bli vanligt äckelvatten.

Nu ska jag åka ut till mami och se vad hon och vovvarna gör. Igår hade Ebbis iaf hoppat i marinaden. Tur att hon inte slängde sig i grillen också! Lilla pluttan.


Slarv!



Det märks att jag slarvat ordentligt med besöken till soliarieöarna! Min fina bränna jag byggt upp så fint börjar avta :(

Nej, nu blir det ett besök på 20 min innan jag blir allt för ledsen.


Långledigt

I torsdags åkte vi in till Örebro efter jobbet. Gick till Njuta en sväng. Blev en väldigt lugn valborg för oss. Skönt det med.

Fredagen blev en riktig "slappar-dag". Åkte in till Marieberg och sen Ikea. K fick med sig en hutch som vi byggde ihop utan att bli osams :) Efter det blev det inte många slängar gjorda. Hur kan man bli så seg utan att göra någonting?

Igår (lördag) så färga K min utväxt. Han är bra på det mesta :) 10 år senare så bestämde vi oss för att åka in till Kga. Blev förfest med rockband å såå. Trevligt. Sen vidare till Statt. Där var det väl inte allt för skoj. Men vad förväntar man sig egentligen?

Nej nu ska jag åka ut till Äspedalen. Är ju kalas för lille Erik idag. 22 år, Grattis!