Juldan, Annandan

På juldan åkte jag och Micke först till Askersund för att fira jul med pappsen och alla. Det va trevligt och jag fick pengar + massa saker (måste va för att jag är såå snäll, hehe).
Vid sju åkte vi iaf hem igen för att stressa vidare till fest. Sen blev det Melkers en sväng innan vi gick in på statt. Riktigt roligt och älsklingen köpte skumpa m.m. Hände även en skandal, om jag vore den personen skulle jag nog ha rätt så mycket ångest dagen efter, usch!

På annandan bara det äntligen av till FridaStrömsholm. Vet inte om jag själv skulle orka med ett sånt jobb som hon har. Flänga hit och dit och hästar som ska in och ut och överallt. Fick rida Fridas pärla Lotus sen skritta vi ut på två av Annsies hästar. Får se när jag åker och hälsar på henne igen :)

nyår blir det iaf sälen efter många om och men. Jag och Micke åker upp på lördag så åker vi väl hem när vi har lust.

Aja nu ska jag sluta.


Julafton.

I söndags var det då julafton. Det visade sig att jag har varit lika snäll i år som förra. 
Dagen började med att jag fick öppna klappen från min älskling. Det var en liiiten rosa telefon, Samsung x830, den hade en massa  finesser som kommer ta sin tid att lära sig.
Efter det åkte vi ut till stallet så red alla ut tillsammans. Det var halt, Vera var spänd och hade inga brodd. Hon viste inte längre vad skritt var utan gick och takta större delen av turen. Usch. Aja. När vi kom tillbaka till stallet hade vi julklapps-byte och efter det åkte vi hem och gjorde oss i ordning. 
Vid fyra åkte jag och Micke upp till farmor och farfar en sväng. Fick en massa bra-att-ha grejer. Ett  par Filippa K muggar, shampoo och balsam, pengar m.m.
Sen så åkte vi hem för att fira jul med mammsen och alla. Fick D&G klockan av mamma. Sen blev det ännu fler Filippa K muggar, pengar, en härlig stor pläd och lite till...


                      

   

Det var en lyckad julafton trevligt!
Tack alla!




      


Dan före dopparedan.

Idag har vi som sagt varit i Köping. Fick fina julklappar och älsklingen fick sig en ny mobil (Motorola D&G) så nu är han sysselsatt ett tag.
Är bara tvungen att lägga in en bild på julgranen som jag har köpt helt själv! Okej, Micke var med och fick bära. 
Vill ju ha sånna där bamse granar som dom har i USA. Tyvärr så har inte jag hittat nån sådan, så en silvergran var det närmsta jag kunde komma...tror jag.
 
156141-3
Toppen är inge vacker så den fick inte vara med på bild hehe.

Måste tillägga att jag åt sill för första gången i mitt liv i går! Va inte så himlans tokigt.

Om jag inte skriver något imorron så önskar jag alla en God jul!

Uppdatering

Kom på idag att jag inte har något att ha på mig på julafton. Har sett en super söt klänning på H&M så jag drog med mig Micke till stan för att föröska hitta den. Det visade sig sen att den naturligtvis inte fanns i min storlek. Så vi bestämde oss för att ta en tripp till Kristinehamn för att se om turen var på min sida där istället. Väl där kunde vi sen konstatera att det inte ens fanns någon H&M affär. Så det blev till att åka tillbaka hem för att fortsätta leta.

Jag hittade sen en enkel klänning som det går bra att ha en tunn tröja under.

Dagens inköp


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!