Nyår.
I lördags bar det av till Sälen för mig och Micke. När vi kom upp på berget fanns det allt lite snö.
Vi packade upp och satte oss sen framför tvn.
I söndags (Nyårsafton) så åkte vi till Lindvallen för att äta mat. Vi bestämde oss för "Nyårsmenyn" som bestog av fyra rätter:
En gratinerad pilgrimsmussla, sen var det dags för hummersoppa med örtcréme som var otroligt god! Efter det kom varmrätten som var Hjortfilé med tryffelsås. Och sist desserten som var en trestegstryffel med färska bär. Förstår knappt hur jag årkade allt, men allt var super gott och det var verkligen värt pengarna!
Efter det så begav vi oss till Tandådalen för att fira in det nya året med Liz och alla.
Det blev inget skidåkande dock. Men vi fick ett par sköna dagar tillsammans.
Vi packade upp och satte oss sen framför tvn.
I söndags (Nyårsafton) så åkte vi till Lindvallen för att äta mat. Vi bestämde oss för "Nyårsmenyn" som bestog av fyra rätter:
En gratinerad pilgrimsmussla, sen var det dags för hummersoppa med örtcréme som var otroligt god! Efter det kom varmrätten som var Hjortfilé med tryffelsås. Och sist desserten som var en trestegstryffel med färska bär. Förstår knappt hur jag årkade allt, men allt var super gott och det var verkligen värt pengarna!
Efter det så begav vi oss till Tandådalen för att fira in det nya året med Liz och alla.
Det blev inget skidåkande dock. Men vi fick ett par sköna dagar tillsammans.
Kommentarer
Trackback